Alumni

Op zoek naar spraakmakende verhalen van onze Alumni

Ook na het behalen van je diploma willen we de connectie met jou niet verliezen. Een diploma van Interieur, Design en Architectuur staat voor meer dan alleen een academische prestatie. Als alumni van onze school maak je deel uit van een inspirerend netwerk van creatieve professionals die hun stempel drukken binnen de artistieke en creatieve industrie.

Ons netwerk

Als alumni nodigen we je uit om ons te volgen op LinkedIn. Hier delen we waardevolle inzichten, vacatures en updates die relevant zijn voor jouw carrière in Interieur, Design en Architectuur.

Volg Interieur, Design en Architectuur op LinkedIn

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ben je alumnus, voormalig docent, of gewoon heel geïnteresseerd in wat ID&A doet?
Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. Zo houden we je op de hoogte van onze activiteiten, onze materialenbibliotheek die je ook kan gebruiken, Faydherbe academie, lezingen, vacatures, onze tentoonstellingen, de KEER e KEER were…

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Maak je keuze

Op zoek naar ID&A professionals?

Ben je op zoek naar geschoolde professionals? Check dan onze vacaturepagina! We zijn bij ID&A trots op de kwaliteit van onze afgestudeerden en willen graag ons netwerk met jou delen. Plaats nu jouw vacature op onze site en ontdek de toptalenten die wij te bieden hebben!