(Bijna) afgestudeerd ... en nu?

Een job zoeken en gaan werken, is de voor de hand liggende keuze, een schakelprogramma naar een master is misschien een optie, iets totaal anders gaan studeren lijkt een vlucht van de realiteit… of je kan ervoor kiezen om je professionele skills te verbreden of te verdiepen via een van onze voortgezette opleidingen of postgraduaten.

In academiejaar 2022-2023 biedt ID&A 3 hands-on vervolgopleidingen aan die inspelen op specifieke behoeften.


Profileer jezelfals hands-on meubelontwerper

Je wil je graag verdiepen in meubelontwerp en een persoonlijk portfolio opbouwen. Je kan jezelf hier een heel jaar voor vrijmaken.

Je leert je evenwicht vinden tussen het conceptuele, het technische, het communicatieve en het economische aspect van ontwerpen. Workshops, lezingen, bedrijfs- en beursbezoeken maken het leerproces praktijkgericht, boeiend, interactief en veelzijdig.

Naar de opleidingspaginaNaar de inspirerende blog

Upgrade je diploma met een postgraduaat in Space & Service Design

Je wil bijkomende skills aanleren zodat je impact kan creëren met zinvolle product-, dienst- en communicatiesystemen. Je wil hier een volledig jaar in investeren.

Van digitale interfaces tot fysieke ruimtes, je krijgt Master classes van experten uit het werkveld en werkt aan maatschappelijke projecten voor échte klanten.

Naar de opleidingspaginaNaar de inspirerende blog

Excelleer in projectmanagement van interieur, architecturale en meubelprojecten

Je wil je niet specialiseren in een bepaald vakgebied, maar wil leren hoe je de stap zet van concepten naar effectief realiseren van projecten binnen vooropgestelde tijd en budget. Je wil dat liefst combineren met een deeltijdse job en/of eigen projecten.

PG21 Vormt de brug tussen je basisopleiding en de praktijk aan de hand van reële, maatschappelijk relevante en innovatieve projecten.

Naar de opleidingspaginaNaar de inspirerende blog