Thomas Jonckers, die vorig jaar in 2019, afstudeerde in de Voortgezette opleiding Meubelontwerp (VOMO) van Thomas More,  is genomineerd voor de Schrijnwerk Awards in de categorie schoolprojecten.
(foto Isabel Rottiers)

On_Log van Thomas Jonckers is een schragentafel met een eiken balk die onderaan stabiliteit brengt. De tafel ondersteunt zichzelf, zonder schroeven of verbindingen. Daardoor is ze makkelijk op te bergen – handig voor wie klein woont – en personaliseerbaar.

De tafel was dit najaar al op verschillende plaatsen te zien geweest: op de expo We are the next generation tijden de Kortrijk Creativity Week, op de stand van Thomas More op BAD (Belgium Art Design) in Gent en deze week nog op de stand van Thomas More op de Meubelbeurs van Brussel.

Het is niet de eerste keer dat studenten van Thomas More genomineerd zijn voor de categorie schoolprojecten van de Schrijnwerk Awards.
Heleen Dhooge, toenmalig studente Interieurvormgeving via Open Hoger Onderwijs won twee jaar geleden de prijs voor ene tafel.  Vorig jaar in 2018 werd Daan De Wit, die net afgestudeerd was aan de Voortgezette Opleiding Meubelontwerp tweede, met een lounge chair.

Fingers crossed dus tot en met de uitreiking op 21 november 2019. (de website Made In Mechelen supportert alvast mee)

De lijst met alle genomineerden voor de Schrijnwerk Awards vind je hier.