Komende week is Milaan ontegensprekelijk dé design hoofdstad van de wereld: er is niet alleen de internationale Meubelbeurs Salone Del Mobile van 9 tot en met 14 april 2019, maar daarnaast worden ook honderden tentoonstelling in de stad zélf georganiseerd. Daar vindt u ook pas afgestudeerde ontwerpers van de Voortgezette Opleidingen Meubelontwerp (vomo- van Thomas More-hogeschool.

Op de expo  Masterly, the Dutch in Milano, in het Palazzo Francesco Turait vind je Gijs Kuijpers met zijn Delft Blue Cabinet. Hij studeerde met deze kast af in de Voortgezette Opleiding Meubelontwerp in juni 2018. Je kan hem volgen via zijn instagram @eigengijs. Meer info over de expo op de website van Masterly.

 

In Isola Design District kan je dan weer Lien Van Deuren van Hartwerp tegenkomen. Zij stelt design rond sociale interactie en intimiteit voor. Onder meer de zachtroze meubels waarmee ze afstudeerde aan de bacheloropleiding Interieurvormgeving via Open Hoger Onderwijs en waarmee ze het tot de shortlist haalde van de Bachelorprijs 2018.  Haar kan je volgen via haar instagram @hartwerp. Meer info over de exacte locatie in een park vind je op de website van Isola Design District of op de handige kaart van Belgium is Design.