Stoefboek 2023-2024

Onze missie? De wereld ‘mooier’ maken. Onze diploma’s? Slechts een stap in levenslang leren.

Download ons stoefboek

Het Vlaamse woord ‘stoefen’ is vergelijkbaar met het Nederlandse woord ‘opscheppen’ Het betekent dat iemand trots is op zichzelf. Vaak met de bedoeling om indruk te maken op anderen. Dus, als iemand in Vlaanderen zegt dat iemand anders aan het ‘stoefen’ is, bedoelen ze dat die persoon aan het opscheppen of pochen is.
Staat jouw werk binnenkort in ons ‘stoefboek’?

 

Bekijk onze opleidingen

HIER STAAN WE VOORWE ARE ID&A!

Bij de Unit Interieur, Design & Architectuur streven we naar inspirerend ontwerpen met een diepe toewijding aan de kernwaarden van Thomas More: Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Deze waarden vormen de basis van onze inspanningen om bij te dragen aan de missie en visie van Thomas More, terwijl we ons richten op specifieke uitdagingen gedefinieerd

Excelleren in onderwijs

We bieden excellent onderwijs dat onze studenten voorbereidt op de uitdagingen van de moderne wereld. Onze programma’s omarmen innovatieve benaderingen en praktische ervaringen, waardoor onze afgestudeerden vol vertrouwen en enthousiasme de arbeidsmarkt betreden. Het diploma van Thomas More blijft buitengewoon relevant in een snel veranderende samenleving en een disruptieve arbeidsmarkt.

Onderzoek ‘dat ertoe doet’

Ons streven naar excellentie reikt verder dan het klaslokaal. We zijn toegewijd aan onderzoek dat een positieve impact heeft op onze samenleving en de ontwerp- en architectuurwereld. Door de grenzen van kennis te verleggen, dragen we bij aan oplossingen voor wereldwijde uitdagingen.

Inclusieve gemeenschap vormen

We erkennen het belang van diversiteit en inclusie in ons onderwijs en onderzoek. We willen een gemeenschap creëren waarin iedereen zich welkom voelt en waarin verschillende perspectieven worden gewaardeerd en gerespecteerd.

Duurzaamheid in actie

Circulariteit en duurzaamheid zijn essentieel in onze ontwerpfilosofie. We nemen de verantwoordelijkheid om ‘milieuvriendelijk ontwerpen’ te promoten en te praktiseren, en moedigen onze studenten aan om de principes van duurzaamheid te omarmen in hun werk.

Innovatie stimuleren

Met lef en focus streven we naar innovatie in ontwerp en architectuur. We moedigen creativiteit aan en zetten ons in voor het ontwikkelen van nieuwe benaderingen en technologieën die onze disciplines vooruit helpen.

Lokale en mondiale betrokkenheid

We geloven in de kracht van samenwerking en betrokkenheid. Onze unit werkt samen met lokale en internationale partners om projecten te realiseren.

Bekijk het DNA van ID&A