Wij zijn verheugd om van 23 tot 27 oktober 2019 met verschillende studenten van de unit Interieur, Design & architectuur van Thomas Moraanwezig te zijn op de expo We Are The Next Generation van Kortrijk Creativity Week (de nieuwe naam voor de Week van het Ontwerpen).  

In die expo op Kortrijk Weide wordt de nieuwe generatie creatieveling getoond die domeinen van design, innovatie, business, film, muziek en kunst. Via een open call ontvingen de organisatoren in totaal 160 inzendingen. Afgelopen zomer beoordeelde een jury de projecten

 

in een van deze drie categorieën

  • Architectuur van interieur, gebouwen, publieke ruimte en landschappen,
  •  Multimediaal ontwerp (games, web & graphic design) &
  • Product Design (industrieel productontwerp, textiel/mode/accessoires, meubelontwerp)

en volgens deze criteria:

  • Maatschappelijke relevantie
  • Het innovatieve karakter
  • De duurzaamheid en
  • De exposeerbaarheid.

 

Het resultaat? Deze zes studenten uit de unit Interieur, Design & Architectuur van Thomas More vindt u de komende week in het westen. 

Van Damm, een rolluikkast met transparant spiegelend plexiglas, van Liske Weerts uit de Studio Interieur & Meubel van Interieurvormgeving.

 

Vormenstudie van de klassiek Bauhaus-stalen buisstoel, bachelorproefvan Joeri Van Evelingen uit de studio Interieur & Meubel van Interieurvormgeving . 

 

Reflectietafel van Emma De Kimpe uit het derde jaar Interieurvormgeving via Open Hoger Onderwijs van Thomas More. (FOTO Birgitt Surma, Luca School of Arts, Narafi) 

 

‘Shoji’ , een thuiskantoor dat zichtbaar en toegankelijk, of net onzichtbaar wordt,  is het eindwerk van Isaac De Mulder uit de Voortgezette opleiding Meubelontwerp van Thomas More.  (FOTO Isabel Rottiers)
 

On_log, het eindwerk van Thomas Jonckers uit de Voortgezette Opleiding Meubelontwerp van Thomas More, is een tafelsysteem dat zijn stabiliteit haalt uit de ronde massieve paal onderaan die tegelijk dienst doetals voetenbank. (FOTO Isabel Rottiers)
 

De Vloot, van Janao Denys, design for Primary School De Ark andSOM (Samen Onderwijs Maken of theCity of Leuven) .Janaois oneof thefirst graduatesin thePostgraduatein Space & Service Design.  

 

 

Meer info over de Voortgezette Opleiding Meubelontwerp (VOMO)de Postgraduate Space & Service Design, de Studio Meubel van de Bacheloropleiding Interieurvormgeving via dagonderwijs én Interieurvormgeving via Open Hoger Onderwijs.