Nog tot eind september 2019 (en ook een beetje daarna) is Brussel weer een belangrijke designattractie. Onze oud-studenten ontbreken niet. 

Je vindt onder meer twee oud-studenten uit de Interieurvormgeving via Open Hoger Onderwijs , Lien Van Deuren en Ellen Vlogaert in het Parc Jadot. Meer info HIER. 

© Patrick Reuvis

Verder niet minder dan negen oud-studenten en zelfs huidige docenten op de Contemporary Design Market die Flanders DC samenstelde en die plaatsvindt op 28 en 29 september in Tour& Taxis Hun namen? Nik Aelbrecht, Tim Vranken, EdouardDevriendt van Vormen, Nicole Brock, Daan De Wit, Philippe Vermeersch van Etre Moderne, James Van Vossel, Jeff Rutten van Voortgezette Opleiding Meubelontwerp (VOMO), en Lien Van Deuren en Bas Pattyn van  Interieurvormgeving via Open Hoger Onderwijs. Meer info HIER.  

Ook bij de lancering van het nieuwe designplatform B-Collective in Brussel op 28 september 2019 zijn drie oud-studenten van de Voortgezette Opleiding Meubelontwerp (VOMO) te spotten: Lies Van Kerckhove van Fragmenture en Luca Beel en Adriaan Tas. Meer info HIER.