PG21 helpt de burgers bij het indienen van hun bouwdossier.

“Mechelen blijft inzetten op verhogen van efficiëntie en klantvriendelijkheid van de Bouwdienst” en het team van PG21 heeft daar met hun proefproject zeker iets mee te maken. Samen met Stad Mechelen en op vraag van de burger dient PG21 elke bouwaanvraag waarbij de medewerking van een architect niet vereist is in.  

Van opmeting tot indienen dossier 

Na een gesprek met de burger en een opmeting ter plaatse worden alle vereiste plannen uitgetekend en de nodige statistieken berekend. Door een nauw contact met de burger en de stad verhogen we de vergunbaarheid van elk dossier en zorgen we voor een volledig en ontvankelijk dossier. Samen met de burger dienen we het dossier in en wachten we op de bouwvergunning van de stad Mechelen.

Bouwaanvragen, waarbij de medewerking van een architect niet vereist is, hebben voor PG21 geen geheimen, en dat kunnen ze bewijzen want ze dienden zonet met succes hun eerste dossier in!  

Het proefproject loopt tot eind december 2021 maar het is de ambitie om dit door te trekken. “Bij positieve evaluatie door de burgers, de stad en Thomas More kan dit worden verlengd en uitgebreid”, aldus bevoegde schepen Greet Geypen van Stad Mechelen. 

Benieuwd naar het vervolg? Volg @PG21_ideamechelen op Instagram.
Hulp nodig bij het indienen van een bouwaanvraag?