Flink wat oud-studenten van de unit Interieur, Design & Architectuur van Thomas More werken mee aan de restyling van het interieur van de schouwburg Arenberg in Antwerpen:  Billyjean van “Ceci n’est pas une galerie”, Lennart van Uffelen en Bogenna Ivana van Studio Part en Lien Van Deuren van Hartwerp. Overzicht in beeld.  

 

De creatieve kracht achter de complete restyling is Billyjean interieurontwerpster van ceci n’est pas une galerie, en nu aan het werk in het productieteam van Arenberg: “Mijn ontwerp wil zowel de grandeur van weleer als de nieuwe energie vertegenwoordigen. Aan de ene kant heb je het klassieke gegeven, Arenberg als vaste waarde in de Antwerpse cultuurscene. Daarnaast staat de nieuwe generatie die het publiek verrast. Vanaf nu voel je die energie zodra je voet in de Arenberg zet” Billy Jean Potvliege studeerde af in de Professionele Bachelor Interieurvormgeving.  

BillyJean naast Milan Rutten, de directeur van de Arenberg. (foto Bart Kiggen)

 

Billyjean selecteerde de hoge roze stoel van Lien Van Deuren van Hartwerp (u ziet hem rechtsachteraan op deze bovenstaande foto van Bart Kiggen). Lien studeerde af in de Professionele Bachelor Interieurvormgeving via Open Hoger Onderwijs.

 

 

Hoge schommelstoel esperando las olas van Hartwerp (foto Elvire Van Ooteghem).

 

Studio Part (met Lennart Van Uffelen, Lander Allaert en Bogenna Ivana die alledrie afstudeerden in de Voortgezette Opleiding Meubelontwerp)  wijdde zich dan weer aan de integrale uitbreiding van de toog aan de inkom. Ook de bartafels die achteraan in BARBRUT staan, in productie bij Butler, zijn van de hand van Studio Part en Atelier Dubbeloo.