Onderwijsbeurzen Nederland

Ons Interessegebied - het pad voor jouw studenten

Vlamingen zijn bescheiden. We zullen nooit zelf uitpakken met ons werk, hoe straf het ook is. Maar daar maken we nu een uitzondering op. Wat onze studenten realiseren, mag – nee, moet – gezien worden. We ‘stoefen’* al eens graag. Daarom hebben we ook  ‘stoefboekje’.

We bieden opleidingen aan in design, interieur en architectuur, en we geloven dat een samenwerking met jouw school veel moois kan opleveren. Daarom nodigen we je graag uit voor een unieke kennismaking met onze Vlaamse hogeschool, Thomas More. Je kunt ons vinden op een van de volgende onderwijsbeurzen:

Benieuwd hoe wij onze studenten voorbereiden op de toekomst?

Wil je graag zelf eens langskomen op onze campus in Mechelen met jouw mede-decanen of met je klas? Laat het ons zeker weten, we ontvangen jullie met open armen en dompelen je onder in onze inspirerende campus. Daarnaast kan je je de verrassende architectuur in Mechelen ontdekken tijdens een stadswandeling.

Bij ons draait het om samenwerking en kwaliteit. Laten we samen de toekomst vormgeven.

Hopelijk tot snel!
Guy Foulon
Unitmanager Interieur Design en Architectuur

 

Contacteer ons via
info.faydherbe@thomasmore.be of bel +32 (0)15 369 240

Campus Lucas Faydherbe, het expertisecentrum voor Interieur, design en architectuur van Thomas More-Hogeschool in Mechelen.

laat je inspireren door onze opleidingen

HET DNA VAN ID&A

In onze zoektocht naar de perfecte weergave van het DNA van ID&A gingen we aan de slag met camera’s en drones.

KLAAR OM TE SCHITTEREN

Waar ze een paar jaar geleden nog als onervaren ‘newbies’ de drempel van ID&A overschreden, staan ze nu klaar om te schitteren op het wereldtoneel. De lichting 2023-2024 heeft hun periode van leren en groeien achter zich gelaten en verlaat de opleiding als ware experts.