_ABOUT

WAT IS INTERIEURVORMGEVING EIGENLIJK?

 

Het is letterlijk vorm geven aan interieurs: ruimtes binnen inrichten zodat die niet alleen functioneel perfect zijn voor de gebruiker, maar ook aangenaam en mooi zijn. Dat leer je al doende en onder begeleiding van ervaren lectoren. In 2019 vieren wij onze vijftigste verjaardag! Interieurvormgeving zit dus in ons bloed, ons hoofd én onze handen.

 

 

WAT LEER JE HIER PRECIES?

 

Interieurs vormgeven, plannen tekenen, maatwerk bedenken, materialen kiezen, lichtplannen uitwerken, en meubels selecteren, het komt allemaal aan bod. In de eerste twee jaren krijg je een stevig fundament. Je wordt  losgeweekt uit oude gewoontes en je leert ‘outside the box’ ontwerpen: creatief, innovatief en technisch uitvoerbaar. In je laatste jaar werk je via diverse praktijkstudio’s en keuzevakken aan een bachelorproef op maat van jouw interesses. Je kunt kiezen voor een focus op meubel, concept, uitvoering, detail of service design. Een stage van minstens 24 dagen en/of een semester in het buitenland maken het geheel compleet.

 

 

WAAR KOM JE TERECHT MET DIT DIPLOMA?

 

Overal waar interieurs ingericht worden: op architectuur- of interieurarchitectuurbureaus, uiteraard, maar ook op filmsets, in creatieve bureaus, bij overheden, grote bedrijven met in-house designers, of in je eigen bedrijf. …….Onze alumni vind je ondertussen op een heel divers aantal plekken in België, Nederland en daarbuiten.

 

 

CONTACT

 

 

_GALLERY

WEL'KOM

 

_CAMPUS LUCAS FAYDHERBE_

 

Zandpoortvest 16, 2800 Mechelen

Belgium

 

+32 15 36 92 40

info.faydherbe@thomasmore.be