Vanaf 22 januari t.e.m. 22 februari 2022

WIJ VERKOPEN DE BOELVOOR HET GOEIE DOEL

We veilen via Instagram meubelprototypes ten voordele van Vlaamse Vereniging Autisme (AutismeVlaanderen.be). Vanaf zaterdag 22 januari 2022 komen de eerste 3 prototypes online. De veiling sluit op dinsdag 22 februari 2022 vanaf 22 uur.

Ga naar de veiling op InstagramBekijk de spelregels

ID&A Mechelen van Thomas More, veilt meubelprototypes ten voordele van Vlaamse Vereniging Autisme (AutismeVlaanderen.be).

Elk jaar worden bij de opleidingen Interieurvormgeving en Meubelontwerp tientallen prototypes ontwikkeld. Een deel van die prototypes wordt ‘vergeten’ op de campus. Een aantal studenten schonk dit jaar bovendien heel bewust zijn of haar prototype ten voordele van Vlaamse Vereniging Autisme.

Wim Valvekens, coördinator van de opleiding Interieurvormgeving in Open Hoger Onderwijs, nam met zijn docenten en studenten het initiatief: “Het gaat om unieke prototypes, dus het ene meubelstuk is al beter gemaakt of al functioneler dan het andere. Sommige zijn ook heel conceptueel. De meeste prototypes hebben al een kort leven op de campus achter de rug, een aantal werd het afgelopen academiejaar nog ontworpen en werd door de studenten gedoneerd t.v.v. AutismeVlaanderen.be”.

ONTDEK ELKE DAG3 NIEUWE PROTOTYPES

Ga naar de veiling op InstagramBekijk de spelregels

VLAAMSE VERENIGING AUTISME

Jaarlijks worden ruim 400 kinderen met autisme geboren in Vlaanderen. Een vermoeden of diagnose van autisme komt pas later. Dan staat Vlaamse Vereniging Autisme klaar: ouders en mensen met autisme hebben nood aan informatie en steun van anderen die precies weten wat autisme betekent!

Bovendien blijft het een uitdaging om in onze samenleving meer begrip te krijgen voor autisme.

Enkel dankzij de directe steun van donateurs kan Vlaamse Vereniging Autisme haar doelstellingen realiseren en haar onafhankelijkheid garanderen.

Meer weten over AutismeVlaanderen.be

SPELREGELS VAN DE VEILING

Breng een bod uit door onder het bericht te reageren met: IK BIED (met hierachter het bedrag in Euro)

Voor de meeste prototypes is GEEN MINIMUMBOD. Als dat wel het geval is, wordt dit vermeld in de beschrijving bij het prototype.

Plaats GEEN ANDERE REACTIES, zo blijven de biedingen overzichtelijk

Liken en Delen mag natuurlijk altijd!

Iedere dag worden 3 nieuwe prototypes geplaatst, waarop vanaf dan tot en met het einde van de veiling kan geboden worden.

De veiling eindigt op 22.02.2022 tussen 22:00 en 22:44, in chronologische volgorde van de plaatsing van de prototypes.

Zodra de comments zijn afgesloten bij een item, is de veiling voor dat item afgesloten en kan er geen bod meer uitgebracht worden.

Het einde van ieder veiling item wordt vermeld in de beschrijving bij het prototype.

Als je op het einde van de veiling de hoogste bieder bent, krijg je via Instagram een persoonlijk bericht met verdere instructies.

Betalen gebeurt bij afhalen met betaalkaart.

De prototypes kunnen afgehaald worden op Campus L. Faydherbe in Mechelen op woensdag 23/2 en donderdag 24/2 van 9-19u (of op een ander moment na afspraak).

Ga naar de veiling op Instagram