donderdag 14 maart

[W]interieur | noAarchitecten Philippe Vierin

ALL BUILDINGS ARE BEAUTIFUL

noAarchitecten werkt als een team van een twintigtal mensen aan een rijk en divers oeuvre, waaronder openbare instellingen, woningbouw en transformaties van bestaande en historische gebouwen en buurten in zowel België als Duitsland en Zwitserland. Al vroeg kreeg het bureau de kans om zich te concentreren op openbare gebouwen met complexe programma’s in historische stadscentra. Het portfolio werd uitgebreid door te werken aan stedelijke projecten die huisvesting combineren met culturele, industriële of educatieve toepassingen. Het Steen in Antwerpen, de universiteit in Hasselt, het stadhuis van Kortrijk, … zijn projecten die hoge ogen gooien in binnen- en buitenland.

Philippe Vierin richtte in 1999 noAarchitecten op samen met An Fonteyne en Jitse van den Berg. In deze [W]interieurlezing neemt hij ons mee door enkele belangrijke projecten van het bureau.

info

[W]interieur is de 24ste lezingenreeks op rij waarin we toonaangevende sprekers uitnodigen in het ruime vakgebied architectuur, interieur en design.
De lezingen willen onze blik op de wereld verruimen zodat we ons beter kunnen ontwikkelen als vormgever. We nodigen sprekers uit die ook hun visie meegeven rond duurzaamheid, circulariteit, inclusiviteit en service vermits dat ook de speerpunten zijn waar we met ons onderwijs op willen inzetten.

Praktisch

Campus Lucas Faydherbe | Atelier 2
Zandpoortvest 16 | 2800 Mechelen
aanvang 20:00
De lezingen zijn gratis maar inschrijven is gewenst

Inschrijven

inschrijven voor vrije zitplaatsen