17 februari 2021

TRENDLEZING | Francq Colors

interactieve lezing / webinar

Online webinar via livestreaming

Trendwatcher Hilde Francq, een pionier in kleur, houdt een wervelende trendlezing. Haar bedrijf Francq Colors focust zich op kleur en trends, voor bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren. De kracht van kleur is immers immens belangrijk voor merken die ‘on trend’ willen zijn en blijven.

Francq Colors doet trend research, vertrekkend vanuit sociologische macro-trends. Hieruit worden er trend thema’s gefilterd, die bestaan uit specifieke kleurencombinaties, materialen, patronen, texturen en vormen. Deze trend thema’s worden gebundeld in de Color Trend Reports, samen met talloze lifestyle-voorbeelden, en dienen als essentiële gids om producten en collecties klaar te stomen voor de toekomst.

Al jaren neemt ze onze studenten mee in haar kleurverhalen. een hele eer, want professionelen betalen zich een blauwtje aan zo een seminarie. Voor jullie doet ze dit gratis !

Prijs

De sessie is gratis, maar je moet verplicht inschrijven. Schrijf je ook tijdig uit wanneer je verhinderd bent en laat de plaats aan een ander want de plaatsen zijn beperkt.

Praktisch

Deze sessie wordt je aangeboden via een webinar, voorafgegaan met een inleiding over de werking van een trendbureau en achteraf de mogelijkheid vragen te stellen.
We starten STIPT om 14:00.
De lezing is verplicht voor studenten 1IV en van harte aanbevolen voor alle andere geïnteresseerden.

Inschrijven

Inschrijven kan via bovenstaande link.