datum

donderdag 25 november-13:00 - zondag 28 november 2021-16:00

STUDIETRIP | Kopenhagen

Drie Dagen Deens Design.

Vergeet Milaan, Kopenhagen beleeft de “golden age” van het design en daarbovenop is het dit jaar uitgeroepen tot de veiligste stad ter wereld. Kopenhagen is een stad die vooruit denkt, een groene stad, een fietsstad.  

We hebben een goed gevuld programma voor de citytrip in de steigers staan. Op het programma staan onder meer een fietsrit langs de belangrijkste gebouwen en plekken van de stad, een bezoek aan het Designmuseum, het Architectuurinstituut, projecten van Arne Jacobsen, BIG en het museum Louisiana en … noblesse oblige, de kleine zeemeermin en Nyhavn.  We stappen donderdag op het vliegtuig en twee uur later zijn we op Deense bodem tot zondagnamiddag. 

BEGELEIDING | Leen van Aken | Dirk op de Beeck 

Prijs

De prijs volgt in de loop van oktober.

INBEGREPEN |  Verblijf in Hostel, toegangstickets, begeleidig & fietshuur 

NIET INBEGREPEN | COPENHAGEN CARD 72u, die MOET je zelf aanschaffen en kost €102.  

Hiermee kan je alle vervoer en alle inkomtickets ter plaatse coveren. Zonder deze kaart kan je de reis niet meedoen. https://copenhagencard.com/cart. Wie langer blijft moet extra vervoerstickets kopen omdat deze kaart vervalt.
Eten en drinken moet je zelf voorzien. Ontbijt kan je aankopen in het hostel of bij de winkels in de buurt. Het standaardontbijt is écht niet lekker, daarom voorzien we dat niet in de trip.  

Let op, Kopenhagen is geen goedkope stad! Reken op voldoende zakgeld, maar we loodsen je naar de betaalbare en leuke plekjes.
Neem je studentenkaart mee op reis, voor eventuele kortingen! En zorg voor stapschoenen want we gaan heel wat kilometers afleggen. 

Praktisch

AANTAL DEELNEMERS | 30 personen

VERBLIJF | Afspraak op donderdag 25 november om 13u in de (sjieke) jeugdherberg STEEL HOUSE COPENHAGEN Herholdtsgade 6. Je logeert in kamers van 4-6 personen, bed- en badlinnen is inbegrepen.
Wie graag vroeger vertrekt of langer blijft zorgt zelf voor extra overnachtingen. https://www.steelhousecopenhagen.com/

REIS | je reist zelf naar Kopenhagen (trein, vliegtuig, bus ...) Wie niet graag alleen reist, kan dezelfde vlucht boeken als de begeleiders SN vlucht …, terug SN vlucht ….
Je moet een CovidSafe attest kunnen voorleggen en neem voor de zekerheid mondkapjes mee.
Vergeet ook niet je studentenkaart voor mogelijke studentenkortingen of controle. Een hangslotje komt soms van pas bij een verblijf in een hostel, vaak kun je deze gebruiken om je eigen locker/kast af te sluiten.

Inschrijven

De inschrijflink volgt in de loop van oktober.