donderdag 17 december van 19:00 tot 22:00u

QUIZ | quarantiny gaat niet op reis

de grooote id&a eindejaarsquiz voor jong en oud

waar je maar wil, en waar er WIFI is.

Hoog tijd voor onze eindejaars-ID&A-quiz boordevol architectuur, interieur, design, kunst en actualiteit voor studenten, lectoren, oud-studenten en vrienden van Faydherbe.
We polsen naar je parate, relevante en volstrekt onzinnige kennis. Je gaat aan de slag met tekeningen en creatieve opdrachten en knotsgekke ideeën. In teams van 3 tot maximum 6 personen ga je voor de eeuwige roem of de mooie prijzen. Voor de drank moet je dit jaar zelf zorgen…

 

P.S.: Kruip in je meest spectaculaire en originele kerst-outfit en post je selfie als kerstkaartje op het MIRO-bord bij aanvang van de quiz. Tot 24:00u kan iedereen stemmen voor het beste ontwerp. Hij of zij wint een pakket gepersonaliseerde kerstkaartjes in de bus tijdens de feesten! (formaat A6)

 

P.P.S.: Teams waarin lectoren deelnemen die langer dan 1 jaar afgestudeerd zijn, komen niet in aanmerking om fysieke prijzen te winnen. Zij dingen enkel mee naar de beker en de eeuwige roem. De designprijzen zijn voorbehouden aan de studententeams, dat vinden we alleen maar fair. We reiken bovendien een extra prijs uit, nl. deze van de studentenraad.

Prijs

De quiz is, zoals altijd, gratis, maar je moet verplicht inschrijven. Je vermeldt bij je inschrijving op Eventbrite de naam van je quiz-groep.

Praktisch

Je schrijft in met een team van 3 tot max 6 personen. Alles wat je nodig hebt is een computer waarop de gratis MIRO-app en MSTeams geïnstalleerd is, goesting en vrienden.

Inschrijven

Inschrijven kan via bovenstaande link.